مشاوره حقوقی رایگان - کیفری جعل

با سلام برادر من به دوازده فقره دو سال بابت جعل و دوازده فقره دو سال بابت استفاده از سند مجعول و دوازده تا دو سال بابت جعل مهر محکوم شده است در رای اشاره شده است فقط یکی از مجازات ها قابل اجرا می باشد دادگاه تاکید دارد دو سال باید تحمل حبس نماید ولی برادرم از داخل زندان میگوید زندان گفته است باید 72 سال تحمل بشه میشه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فریبا پورسعید

سرکار خانم فریبا پورسعید :

در صورت تعدد جرم با کیفیتی که می فرمایید، مجازات اشد قابل اجراست. یعنی اگر شدیدترین مجازات در حکم صادره، 2 سال حبس تعیین شده باشد، ایشان محکوم به گذراندن دو سال حبس خواهند بود.

صادق  نيك بخش شرفشاده

جناب آقای صادق نيك بخش شرفشاده :

دوازده فقره دو سال؟یعنی مجازات 24 سال تعیین شده؟؟؟؟؟در هر حالت با توجه به تعدد جرائم و کیفیات مطروحه صرفا مجازات اشد و در اینجا یکی از مجازاتها قابل اجراست