مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت توقیف خودرو

با سلام و احترام
خانمی با داشتن رسیدهای پرداختی از من شکایت کرد و توانست با قرارتامین خواسته ماشین من را توقیف کند.بعد از تشکیل شدن دادگاه رای به نفع من صادر شد و بعد از 8 ماه ماشینم آزاد شد.من با ماشینم هم تاکسی اینترنتی کار میکردم هم با دوتا شرکت خدمات پرستاری قرارداد داشتم و پیش مریض میرفتم و مجموع درآمدم از اسنپ و این دوشرکت ماهی 10میلیون بود که با توقیف 8 ماهه ماشین حدود 80میلیون ضرر کردم. چطوری میتونم خسارتم رو بگیرم و سریع ترین راه چه راهی هست؟
باتشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید دادخواستی مبنی بر جبران خسارات وارده نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله خسارت را از مبلغ خسارت احتمالی کسر میکنند دادخواست دهید