مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه به حساب دادگستری

باعرض سلام وخسته نباشید بنده یک منزل از یک تعاونی مسکن مهر خرید کردیم دو سال پیش تعاونی از اعضا شکایت کرد که باید مبلغ 17میلیون باید برای دریافت پایان کار واریز کنند که بعد از ان تاریخ پرداخت نکردند پول هر ماه شامل جریمه میشود وما در همان زمان پول را واریز کردیم به شماره حساب دادگستری که گفته بودن حالا بعد از 20 اظهار نامه ارسال کرده اند که ما فیش واریزی بهشون ارایه ندادیم ودادگستری هم از ما سند میخواهد برای دریافت پول و چون ندادید فیش واریز رو شامل جریمه دیرکردشده باید بیاید 24میلیون دیگر واریز کنید میخواستم ببینم دریافت پول از دادگستری واقعا این مدلی هست

پاسخ ها :

واریز وجه به حساب دادگستری پایان کار ساختمان تعاونی مسکن مسکن مهر