مشاوره حقوقی رایگان - افزايش شارژ ساختمان

سلام
هيات مديره ساختمان از زمستان سال گذشته ٥٠٪؜ به شارژ ساختمان افزوده، حال آنكه هيچگونه افزايش قيمتى در قبوض صورت نگرفته و هرگونه عمليات عمرانى مرتبط به مشاعات بصورت جداگانه پرداخت ميگردد. آيا مجاز به چنين افزايشى ميباشند؟ با توجه به اينكه هيچ پاسخى به دليل افزايش شارژ نميدهند، آيا ملزم به پرداخت ميباشم؟
با تشكر..

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باید ببینید مصوبه افزایش شارژ توسط مجمع عمومی تصویب گردیده ویا توسط هییت مدیره مصوب شده واگرهییت مدیره تصویب کرده,آیا مجوزی ازسوی مجمع عمومی داشنه یاخیر واگر مجوزنداشته,مصوبه هییت مدیره غیرقانونی وباطل است وقابلیت اجراراندارد واگرتوسطمجمع عمومی ویا توسط هییت مدیره بصورت قانونی تصویب شده ولی بدون کارشناسی تصویب شده ,ازطریق دادگاه ابطال مصوبه مذکور رادرخواست نمایید.