مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت سود سرمایه گذاری

با سلام . بنده مبلغی پول در شرکتی که در بازارهای مالی داخلی و خارجی سرمایه گذاری میکند گذاشتم که ماهانه سود به من بدهد الان چند ماه هست سود پرداخت نمیکند آیا میتونم دادخواست بدهم و چه نوع دادخواست مطرح کنم؟ قرارداد رو میتونم ضمیمه دادخواست کنم به عنوان دلیل؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست مطالبه وجه ثبت گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.