مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد

باسلام وخسته نباشید.
اینجانب درسال81شناسنامه ام روگم میکنم وهمون موقع هم سربازبودم ودرعرض10الی15روزشناسنامه المثنی رودریافت میکنم.درسال98متوجه شدم شخصی باهمون شناسنامه مفقودی بنده رفته درسال87 زاهدان وحساب بازکرده توپست بانک ودسته چک50برگی گرفته همون موقع اداره مبارزه باپولشویی جلوی حساب رومیبنده واونهاهم چکهاروازسال98دارن توشهرهای مختلف اجرامیزارن ومنم آگاهی زاهدان رفته ام وتشخیص دادن جعل اسنادصورت گرفته متاسفانه هم زاهدان وکیل گرفتم هم اسلامشهروهم کاشان وهیچکدوم ازاینهاتابه حال نتوستن کاری ازپیش ببرن ودرضمن چکهاهم فکرمیکنم دست یک نفرباشه وتوشهرهای مختلف وکیل میگیره وارسال برج4برام ابلاغیه اومدرفتم کاشان طرف مقابل نیومده بودبرج8هم خوردیم به شلوغی هابرام ابلاغیه نیومده بودواونهاوکیلشون رفته بودوحکم غیابی دادن اعتراض کردیم نامه جعل رودادیم ولی ردکردن دوباره اونهامطالبه وجه کردن ومنومحکوم کردن ازمجبوریت اعسارردکردم وشاهدبردم امروزابلاغیه اومده بودکه حرف شاهدهامبنی براحتی نداشتن مال وملال نیست وخودشونم چیزی پیدانکردن چون واقعآچیزی ندارم مستآجرم 3تافرزندهم دارم موندم بابرجی7الی8میلیون دربرج چکارکنم مبلغ11فقره ش فقط به اون زمان55میلیون میباشدوبه روز1میلیاردو700میلیون تومان است لطفآخواهشآراهنماییم کنین چکاربایدبکنم

باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام، پرونده نیاز به بررسی بیشتر دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی، لازم است که مدارک و مستندات مربوطه تحت بررسی قرار گیرند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما یک سوال کوتاه نیست که جواب کوتاه داشته باشد بلکه ابعاد گسترده حقوقی دهرا که بایک تک به تک آنها را مورد بررسی قرار داد و سپس اظهار نظر قطعی کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیاز به بررسی مستندات و اطلاع از جزییات بیشتری دارد