مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ملکی

با سلام یکی از پسرعموهای پدرم که فاقد وارث بوده ملکی را با انعقاد به اینجانب و دیگر برادرانم داده است خود ایشان با گواهان هم امضا نموده اند اکنون در قید حیات نیست و چند تن از برادران به نحوه قرارداد اعتراض نموده اند و استشهاد محلی از وراث آنهایی که قرارداد اولیه را امضا زده اند ، اخذ کرده اند که قرارداد اصلی و قدیمی را زیر سوال می برد.
خواستم سوال کنم در طرح دعوا کدام یک از این دو قرارداد مقدم است.
ممنونم از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
باید قرارداد ها بررسی گردد
و شما باید دفاعیات خود را ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر هر دو قرارداد به صورت قانونی باشد قرارداد مقدم معتبر است مگر اینکه از اعتبار افتاده باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد.