مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف حقوق پدر برای پسر محجور

سلام با توجه با اینکه برادری دارم که محجور هست و عقب مانده ذهنی است هم مادر فوت شده و هم اخیرا پدر، در حال حاضر حقوق مادر رو دریافت میکند ایا حقوق پدر که بازنشسته مستمری بگیر بوده به او میرسد و به چه صورت چکار باید کرد

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

ابتدا برای حفظ حقوق محجور مراتب فوت والدین را به دایره سرپرستی دادگستری محل اقامت خود که حامی محوری است اعلام نمایید
فرزند ولو محجور از ولی خود ارث می برد و بنابراین سهم خود از ماترک پدر که بخشی از آن تعهدات سازمان تأمین اجتماعی به پرداخت مستمری به اشخاصی پس از فوت شخص بیمه شده است می باشد
دایره سرپرستی دادگستری که رئیس آن از معاونین دادستان استان است مسئولیت حفظ حقوق و منافع محجور را دارد