مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

سلام من بابت پروندهای حقوقی وکیل گرفتم و حق الوکاله تمام کمال پرداخت کردم وحتی یه چیزی ازسر دادم ولی نمیخان پرونده رو پیگیر شن و انجام بدن کارو ، الان تکلیف چیه ازهرطرف ضررکردم الان ابلاغ شده ک برای اجرای احکام پیگیری کنم و خودم باید پیگیرباقی کارای پرونده بشم عملا انگار کلاهبرداری شده ازم !!

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر، مرحله طاقت فرسایی اجرای حکم نیاز به انعقاد مجدد قرارداد وکالت و حق الوکاله جدا دارد.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

در قرارداد وکالت قید می شود وکالت فقط مخصوص مرحله حاضر است و برای مراحل بعدی باید قرارداد و حق الوکاله جدید تنظیم بشه.بعضی وکلا با یک قرارداد کل کارای موکل رو انجام میدن،بعضی برای هر مرحله قرارداد و هزینه جدا میگیرن.اگر وکیل طبق قرارداد مکلف به پیگیری مرحله اجرا باشد،عدم پیگیریش تخلف محسوب میشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید نسبت به ثبت شکایت به دادسرای مرکز وکلا یا کانون وکلا مراجعه بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق کانون یا مرکز وکلا پیگیری شود بدوا ببینید پروانه وکالت توسط کدامیک از این مرجع ها صادر شده