مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر جرحی و شکایت خواهان بابت افت قیمت

سلام؛ در 26 آذر 98 از عقب با 206 سفید مدل 95 تصادف کردم. سقف بیمه ام 9 میلیون تومان است. بعد از تعمیر 206، راننده 206 اعلام کرد که تعمیرگاه 12 میلیون تومان فاکتور کرده که 9 میلیون را از بیمه گرفته و علاوه بر 3 میلیون باقیمانده باید 7 میلیون تومان هم بابت افت قیمت ماشین (برابر نظر کارشناسی که خودش هزینه اش را داده) باید در کل 10 میلیون تومان بپردازم. در نهایت اعلام کرد برای جبران خسارت و افت قیمت ماشین قصد شکایت دارد و امروز 10 فروردین 99 ابلاغیه حضور در شورای حل اختلاف در تاریخ 2/ 2/ 99 بدستم رسید. اولا فکر نمی کنم 12 میلیون خسارت دیده باشه، دوما توان پرداخت 10 میلیون را هم ندارم. لطفا راهنمایی ام کنید که چکار کنم؟ متشکرم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به نظریه کارشناس اعتراض کنید تا شاید مبلغ اندکی کاهش پیدا کند و در صورت عدم توانایی جهت پرداخت میتواند دادخواست اعسار بدهید.