مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خدا قوت
بنده طبق مندرجات سند ازدواج، دو دانگ از اولین مسکنی که میخرم بعنوان مهریه عندالمطالبه بدهکارم
از زمان ازدواجم تا حالا فقط یه سه دانگ مسکن بنام من در دفاتر اسناد رسمی ثبت شده که انرا هم به شریکم فروختم
حالا اگر من مسکن جدیدی 6 دانگ بنام خودم بخرم ایا باید دغدغه این را داشته باشم که دو دانگش را باید بنام همسرم کنم یا مسکن دومی من محاسبه میشود؟
همچنین سیصد سکه تمام بهار ازادی بدهکارم
ایا باید تا سقف 110 سکه بپردازم یا اگر توانایی پرداخت دارم باید کلا بپردازم؟

پاسخ ها :

پريسا عظيمي يانچشمه

پريسا عظيمي يانچشمه :

بله مسکنی که میخرید دو دانگ انرا همسرتون میتواند به عنوان قسمتی از مهریه بگیرد .اگر توان مالی داشته باشید کل مهریه قابل مطالبه هست

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به اینکه میزان مهریه مذکور مشخص نیست یعنی منزل اول شما ممکن است 200 میلیون قیمت داشته باشد یا 10 میلیارد در صحیح بودن تعیین این مهریه شک وجود دارد............ در خصوص 300 سکه نیز اگر مال از شما پیدا شود تمام مهریه مطالبه می شود ولی اگر مالی از شما پیدا نشود تا سقف 110 سکه را باید پرداخت کنید در غیر اینصورت زندان خواهید رفت. برای مازاد 110 سکه زندان ندارد فقط اگر مالی از شما کشف شود توقیف خواهد شد.