مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی بابت خسارت تصادف

سلام وکلای عزیز
بنده مدتی پیش تصادف کردم و طرف مقصر بود و دادگاه مطالبه خسارت فقط ماشینی که معلوم نیست کجاست توقیف کرد و ماشین پیدا نمیکنم آیا میتونم دوباره برم و درخواست توقیف حساب بانکی و خط تلفن و... بدهم !چون طرف دارد و فروشگاه لوازم یدکی دارد و نمیده قصد اذیت و ندادن دارد ؟ من چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. بله میتوانید استعلام سه گانه بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. از طریق شعبه اجرای احکام مدنی مربوطه نسبت به این امر اقدام نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه مال و اموال دیگری از فرد شناسایی نموده اید پس از اطمینان از اینکه اموال متعلق به ایشان است میتوانید از خودرو رفع توقیف و اموال جدید را جهت توقیف معرفی نمایید.