مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو

سلام خسته نباشید
با خودرویی تصادف کردم و افت قیمت ماشینم 38 میلیون شد
دفتر قضایی تو قسمت خواسته این رو نوشته :

مطالبه خسارت ( الزام خوانده به پرداخت خسارت و افت قیمت وارده به یک دستگاه اتومبیل تیبا به شماره انتظامی ... ... ...
مطابق نظریه کارشناس رسمی دادگستری جمعا به مبلغ ) 46 میلیون تومن

مطالبه وجه بابت الزام خوانده و پرداخت تمامی خسارت وارده و هزینه های دادخواست تامین دلیل به مبلغ 300 هزارتومن و کارشناسی 600 هزارتومان جمعا 900 هزارتومن

مطالبه خسارت دادرسی
مطالبه خسارت تاخیر تادیه

قاضی قبول نکرد و گفت که فقط باید 38 تومن و 900 هزارتومن پرداخت بشود
سوالم خدمتتون اینه که پس اون 46 تومن بابت چی داخل دفتر قضایی برای من ثبت شده؟ آیا برای تاخیر تادیه هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
رای دادگاه صحیح صادر شده است
شما دادخواست خود را با مبلغ اشتباه ثبت کرده اید

طبق قانون مطالبه خسارت از خسارت امکان ندارد
و ..

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

قاضی میتونه نظر کارشنای رو عینا تایید نکنه. اما تجدیدنظر بزنید چون مرسوم نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون مطالبه خسارت از خسارت امکان ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یک خسارت وارده و دو افت قیمت خودرو به شما تعلق می‌گیرد و به نظر می‌رسد رأی دادگاه به درستی صادر شده است.