مشاوره حقوقی رایگان - انجام كار اداری در مورد ثبت اسناد

باسلام و سلامتی برای شما و خانواده
من درخواست صدور سند مالكيت به ثبت نور داده و اكنون در مرحله تصويب هيات رسيد ولی نامه ای از جهاد كشاورزی ميخواهد تا تصويب نامه هيات امضا شود و برای اگهی در روزنامه ارسال شود
ميخواستم اگر شما و يا همكارانتان اين امر را به انجام برسانند تا مرحله صدور سند تک برگ چقد هزينه بايد تقديم كنم. ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع را به صورت حضوری بسته به شهرستانی که در آن ساکنید به استماع وکیل محترم سایت دادراه برسانید قابل حل است

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به همکاران وکیل در شهرستان نور مراجعه نمایید
تعیین حق الزحمه طبق توافق شما با وکیل دادگستری است و سایر همکاران نمی توانند برای فعالیت همکار دیگر تعیین حق الزحمه نمایندگی