مشاوره حقوقی رایگان - بعداز انحصار وراثت مسکن مهری چکار باید کنم

سلام وقتتون بخیر .من تک دختر و دارای 2برادر یکی 22ساله خارجه ویکی تهران و مادرم 1سال و 5ماهه فوت کردن نامه انحصار وراثت دارم وکالت تام از برادرم خارجه دارم که سهم ارث بمن بخشیده و این برادرم مالشو سهمشو دادیم محضری با 5شهود .الان من تک دختر همسر جانباز متوفی و اولاد ندارم تنهام .خونه مسکن مهری مادرم داره که بنام میخوام بزنم . مشکلی باهم نداریم .خدا رو شکر .کجا برای کارهای سند زدن برم چه مدارکی لازمه .سپاس فراون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما بسیار کلی می‌باشد ابتدا باید انحصار وراثت اخذ شود ی‌توانید با وکالت‌نامه اقدام نمایید همچنین می‌توانید درخواست تحریر ترکه نیز داشته باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ابتدا باید انحصار وراثت اخذ شود ی‌توانید با وکالت‌نامه اقدام نمایید