مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند تا 7سالگی

سلام من خانومی هستم که خودم معلم رسمی آموزش و پرورش هستم و این که میخواهم جدا شوم دخترمم 7ماهش هست و همسرمم میگه طلاق گرفتیم امکان ندارد دخترم رو بدهم تو نگهداری.من هم میخوام حداقل تا 7سالگی پیش خودم باشد و حتی مهریه ام رو میبخشم تا کلا حضانتش رو بدهد. آیا میتونه اجازه ندهد که تا 7سالگی با من باشد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دختر شما قانونا تا7 سالگی نزد شماست زوج نمیتواند ان را از شما بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر است مگر اینکه عدم صلاحیت مادر اثبات شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است و این حق برای شما لحاظ شده و این حق را کسی نمی‌تواند از شما بگیرد

از سن 7 سالگی تا 9 سالگی حضانت با پدر است اما شما حق ملاقات خود را دارید و هیچ کسی نمی‌تواند این حق را نیز از شما بگیرد

بعد از 9 سال هم خود دختر انتخاب می‌نماید که با شما زندگی نماید یا با پدر زندگی کند پیشنهاد می‌شود قبل از اینکه اقدامی برای اخذ حضانت است بخشش مهریه نفقه و سایر حقوق و مطالبات و یا حتی طلاق داشته باشید با وکیل صحبت کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر تا هفت سالگی حضانت با شما هست

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
تا 7سالگی با مادر است اما اگر ازدواج کنید حضانت با پدر خواهد بود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا 7 سالگی حضانت فرزند با مادر است