مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از نام شرکت

با سلام.
حدود دو ماه قبل از طریق تماس تلفنی متوجه شدم فرد یا افرادی با سوء استفاده از نام شرکت اینجانب اقدام به کلاهبرداری می نمایند. با مراجعه به چند تن از وکلای محترم پایه یک دادگستری و اعلان موضوع، فرمودند به جهت اینکه ضرری به شما وارد نشده نیازی به شکایت از طرف شما نیست. ولی این موضوع تمام فکر اینجانب را به خود مشغول نموده است. لطفا ارائه طریق بفرمائید.
با تشکر و احترام

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد برای برائت از اعمال افراد سودجو و حمایت از نام شرکت خود باید اعلام شکایت نمایید بعدا تصمیم خواهید گرفت که به چه میزان این شکایت را پیگیری نمایید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

آنچه مسلم است تکلیف مدیران شرکت حفظ حقوق شرکت بعنوان شخصیت حقوقی مستقل است و مدیر نمی تواند از حقوق مادی و معنوی شرکت همانند حقوق شخصی خود چشم پوشی نماید والا در مقابل قوری حاکمه و عمومی و نسبت به سهام داران و مدیران آینده مسئول است بنابراین نه به صرف عدم ورود ضرر مادی مشهود فعلی بلکه به دلیل ورود ضرر به نحو قطعی در آینده، مدیران فعلی مکلف به اقدام علیه عاملین هستند
اما اینکه به چه نحو و از چه مجرایی بستگی به موضوع دارد که چون متن سؤال مختصر و کلی است امکان اظهارنظر در اینخصوص وجود ندارد

در صورت صلاحدید و تمایل به رسیدگی بیشتر به این موضوع، قضیه را بطور مشروح بیان بفرمایید

پیروز باشید