مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اقرارنامه با استفاده از ضعف نفس فرد

با سلام مرحوم پدرم پنجاه سال قبل ملکی را از شخصی به شکل رسمی در محضر اسناد رسمی خریداری کرده و امروز بخشی از این ملک نبش خیابان قرار گرفته و ارزشمندشده،فردی که نوه خواهرش است بارها تلاش کرد به لطایف الحیل از مرحوم پردرمان امضایی با این مضمون بگیرد که خواهر پدرم هم که مادربزرگش است از ملک سهم دارد اما پدرم موافقت نکرد چنین امضایی بدهد ، چندین بار هم دادگاه شکایت کرد و هم در دادگاه بدوی و هم تجدیدنظر و سپس دیوانعالی کشور محکوم شد اخیرا مدعی شده سال 1400 و 2 سال قبل از فوت پدرم موفق شده به لطایف الحیل امضای پدرم را بر روی کاغذی که به عنوان اقرارنامه قبلا تنظیم کرده بود و پدرم امضا نمی کرد ،بگیرد می خواستم بدانم اگر این ادعایش حقیقت داشته باشد ایا می توانیم علیه این فرد شیاد شکایت کیفری کرده و مجازاتش کنیم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اقدام با ان برگه می توانید درخواست برسی از طریق خط نگاری و برسی امضا و نیز ادعای انکار و تردید و جعل نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید شکایت نمایید اما می‌بایست مشخص شود که به چه عنوانی متهم می‌شود