مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت تاریخ چک

باسلام و تبریک سال نو بنده چکی از مشتری گرفته ام که تاریخ عددی آن 99/2/25 نوشته شده ولی تاریخ حروفی آن بیست و دوم اردیبهشت نود و نه نوشته شده یعنی بین تاریخ عددی و حروفی 3 روز فاصله وجود دارد می خواستم بدانم بانک چک را پاس می کند یا نه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برابرقانون تجارت,درصورت مغایرت عدد وحروف,ملاک تاریخ بحروف می باشد ولی متاسفانه بانکها چنین چکهابی راپاس نمی کنند .بعدبیست وپنجم به بانک مراجعه ودرصورت وجودموجودی وعدم پاس شدن,اظهارنامه ای برای صادرکننده چک ارسال وماوقع راشرح ودرخواست پرداخت وجه چک رادرمهلت مشخص بنمایید وچنانچه ایشان همکاریننمودند به اتهام کلاهبرداری ازایشان شکایت نمایید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تاریخ درج شده به حروف ملاک عمل بانک خواهد بود