مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف دارایی

بنده به هنگام ازدواج شرط کردم که نصف دارایی شوهرم در هر شرایطی به من برسد حال با اقدام به طلاق از طرف من با داشتن وکالت طلاق این حق را دارم؟؟؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

تنصیف دارایی شرط واردی است ولی قضات نظرات متفاوتی دارند.

یک وکیل

خیر چونکه تقاضای طلاق از طرف مرد نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر ارجمند

شرط تنصیف یکی از شروط ضمن عقد است و شوهر باید این امر را قبول و امضاء کرده باشد، و زوجه ناشزه نباشد. ثانیا،اموال در زمان زوجیت بدست آمده با‌شد. ثالثا،دادخواست طلاق صرفا از ناحیه زوج باشد. رابعا، اموال در زمان طلاق موجود باشد. خامسا،ممکن است بین 5تا50درصد متغیر باشدبستگی به تصمیم دادگاه دارد،شامل اموالی که به ارث رسیده نمیشود. بعد از طلاق به وجود می‌آید و قبل از آن قابل مطالبه توسط زوجه نیست...