مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام دیوار همسایه من با دیوار حیاط خلوت من در قسمت انتهایی 70 سانتیمتر و تا اخر به 1/20سانتیمتر می رسد هم در طبقه اول پنجره دارد و هم در طبقه دوم که مشرف به داخل حیاط و پنجره داخل اتاق هستند ایا قانونا می تواند پنجره داشته باشد یا نه چگونه باید شکایت بکنم در ضمن ما در روستا زندگی می کنیم ساخت و ساز ها خانه زیر نظر شهرداری یا فنی مهندسی انجام نمی گیرد ممنون از شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع در صلاحیت شهرداری است اگر همکاری ننمود دادگاه

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

برای دفع ضرر از خود و رفع مشرف بودن منفذ دادخواست الزام به پوشاندن منفذ و پنجره به دادگاه محل تسلیم کنید

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. وفق ماده 133 قانون مدنی همسایه مجاز به احداث بازشو هست ولی مجاورین می توانند جلوی آن دیوار یا پرده و ... نصب کنند و جلوی مشرفیت را بگیرند. البته اگر همسایه برای نصب پنجره مجوز از دهیاری نداشته باشد می توانید به کمیسیون ماده 99 مستقر در استانداری شکایت کنید.