مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض یکی از همسایه های ساختمان بغلدستی ما به صدای سگ

سلام- سال نو مبارک
ما یک خانه ویلایی 320 متری در اهواز داریم- به دلیل دله دزدی های زیاد که از حیاط ما انجام میشد- یک سگ به عنوان نگهبان اورده ایم- این سگ شب ها پارس میکند- صدای سگ خیلی بلند نیست- برای مثال پدر ما که خواب بسیار سبکی دارد با صدای سگ بیدار نمیشود- ولی یکی از ساکنین آپارتمان بغلدستی ما اعتراض میکنه که صدای سگ مزاحمش است- با زبون خوب براشون توضیح دادیم که به خاطر دزد سگ رو آوردیم و یه مدت مسیله حل شده بود- چند شب قبل به پلیس تماس گرفته بودند- پلیس هم اومد و فقط پیشنهاد داد که شبها سگ بسته شود و رفت- تا چند شب بعد که دوباره خود همسایه امده دم در خانه و صحبت کرده- و به پدرم گفته که میرم شکایت میکنم- میخوام ببینم آیا همسایه میتواند برای ما مشکلی ایجاد کند؟
سگ ما بی دلیل پارس نمیکند وقتی کسی از کنار درب خانه ما رد میشود - یا مثلا وقتی همین همسایه به تراس خانه اش می آید پارس میکنه.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ایچاد مزاحمت جرم است شما میتوانید از دزد گیر برقی بهرمند شوید