مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

ازدواجی رسمی و دائمی در سال91 انجام شده، زوج هنگام خواستگاری سن خود را 6 سال کمتر و تحصیلاتش را که دیپلم بوده لیسانس مطرح نموده است. هنگام عقد در دفتر خانه که خانواده ی زوجه متوجه موضوع می شوند بنا به حفظ آبروی خود اعتراضی نمی کنند (در عقد نامه سن و تحصیلات را واقعی ذکر کرده اند). از سال 97 بین زوجین اختلاف ایجاد شده که زوج از سادگی زوجه سو استفاده در دادگاه با ترفندهای متعدد موجب محکوم شدن زوجه مثل عدم تمکین زوجه و .... شده است آیا میتوان بعد از گذشت چند سال مساله تدلیس در ازدواج را مطرح نمود؟ که البته استشهادیه هم وجود دارد. با تشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

درود
خیر فسخ بعلت تدلیس باید فوری انجام شود بلافاصله بعد از مطلع شدن اگر سوال دیگری هست بفرمایید