مشاوره حقوقی رایگان - تمدید ممنوع الخروجی برای مهریه

همسرم بابت مهریه ممنوع الخروج هست و یک چهارم مهریه به بنده از حقوقش پرداخت میشود. آیا تا زمانی که ایشان پرداخت هاشون کامل نشده بابت مهریه ممنوع الخروج هستند یا این که هر چند ماه باید درخواست بدهم از اداره ثبت که ایشان ممنوع الخروج بماند؟ من هنوز از دادگاه اقدام نکردم و پرونده در ثبت می باشد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانیکه شما درخواست رفع ممنوع الخروجی زا ندهید رفع نمیشود

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

با سلام تا زمان ادای کامل دین ایشان ممنوع الخروج میماند.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تا ادای کامل بدهی یا درخواست شما بر رفع ممنوع الخروجی ، زوج ممنوع الخروج باقی خواهد ماند‌

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر نیازی نیست .علاوه بر آنکه ایشان می‌توانند درخواست رفع ممنوع الخروجی نمایند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که مهریه به نحو کامل پرداخت نشود ممنوع‌الخروجی باقی خواهد ماند.