مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

سلام من دانشجوی دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی هستم شوهرم دبیر فرهنگیه و به استان قزوین تعهد خدمت داره. آیا امکانش هست که شوهرم به تبعیت از بنده بیاد استان مرکزی؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مرضيه قاسم پور

شرايط و ضوابط خاص براي انتقال دائم يا موقت ،مستخدمين فرهنگي پيش بيني شده داشتن مدت معين سابقه خدمت، نياز منطقه مقصد ، بيماري و ...... مرتبط با سوال شما اشاره شده : زوج فرهنگي كه متقاضيانتقال به محل خدمت همسر فرهنگي خود است
توصيه ميكنم مسله را حضوري در منطقه مبدا و مقصد پيگيري فرم اوليه پر و تكميل شود