مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام با عرض خسته نباشید من پدرم بازنشسته ذوب اهن مبارکه بود دوهفته ای هست فوت کرده من هم میخام طلاق بگیرم ایا حقوقش بیمه اش بهم تعلق میگیره چون واقعا محتاجم سختمه یه دخترم دارم اگه تعلق میگیره بعد از طلاق تا چه مدت به دستم میرسه بیمه خدمات درمانیه و سوال دیگه ایا به پسرها میتونند حقوق پدرم بگیرند و رضایت بقیه برای من که طلاق بگیرم الزامی یا نه ممنون میشم کمک کنید باتشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام هر زنی که طلاق گرفته و شغل نداشته باشد میتواند از حقوق پدر و یا مادر خود استفاده نماید یعنی شما میتوانید بعد از طلاق استفاده کنید کافیست که طلاقنامه خود را به اداره بیمه مربوطه و بازنشستگی ارایه در فاصله یکماه حقوق برقرارمیگردد و پسر ها تا زمان 18 سالگی و نهایتا تا زمان دانشجویی میتوانند استفاده کنن