مشاوره حقوقی رایگان - نمیتوانم شروع به پرداخت اقساط کنم

خسته نباشید
حدودا 3 سال که پیگیر اقساط خانه قولنامه ای ک خریدم شدم
پیمان کار نمیتواند پایان کار بگیرد و زندان تشریف دارن و در دست رس نیستن
لیست اداره تعاون شهرستان نام مالک واحد رو شخصی ک من خرید کردم اعلام کرده و برای مسکن و شهر سازی ارسال کرده
همه قبض ها هم ب اسمشه

طبق گفته های مسکن شهر سازی امکان جابجایی فرد وجود ندارد. این در صورتی است که نام اصلی مالک واحد من در سامانه با اسم مالک طبقه ی پایینه ک ملک ایشان چندین بار قولنامه شده.

چه کاری باید بکنم؟ همه جا بنبسته و 10 ساله اقساط پرداخت نشده

پاسخ ها :

عدم پرداخت اقساط مسکن مهر اقساط مسکن مهر مسکن مهر