مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ماشین لیزینگی

با سلام ما سال 96 یه mvm 315 لیزینگی خریدیم سال 97 فروختیمش و مدارک کامل دادیم و یه قول نامه کردیم که ماشین به صورت امانت دست خریدار باشه البته تا پایان سال 97 تا اقساط پرداخت کنه چون ما قسط پرداخت نکردیم اصلا ولی ایشون قسط ندادن و من احساس میکنم ماشینو فروخته شکایت کردیم دادگاه یکسال بعد به ما وقت داده ضمانت هم فقط سفته داریم ماشین نزدیک دو میلیون هم جریمه شده جریمه ها شهر های دیگه بوده از کجا بفهمیم ماشین کجاست و توقیفش کنیم راهی جز این شکایت هست میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ملکیت شما با توجه به ترهین لیزینگ مشروط و ناقص است و حق واگذاری نداشته ایدو به هرخای شکایت خود را دنبال کنید.البته باید قولنامه شما بررسی گردد.