مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر سابق به دلیل رابطه نامشروع

بنده دوستی دارم که زنش رو به خاطر خیانت طلاق داده بعدها متوجه شده پسری که دارد از خودش نیست آیا الان میتواند علیه زنش سابقش شکایت کند اگر شکایت کرد وثابت کرد حکم برای زنش چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه در حال حاضر همسرش را طلاق داده ممکن است دادگاه اعلام کند که مرد ذینفع نیست .
در خصوص نفی نسب دا‌دخواست بدهد
و بعد از اثبات موضوع می تواند شکایت کیفری نیز مطرح کند.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. از چه طریق متوجه شده پسر از خودش نیست. به دوستتان بفرمایید تماس تلفنی بگیرند.

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

بله می توانید چون فرزند اگر مشروع نباشد ازایشان ارث نمی برد