مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در دور برگردان

سلام وقت بخیر
من یک تصادف داشتم به این صورت که من تو خیابونی بودم که یک پل ماشین رو داشت که از روی آزادراه رد می‌شد و یک مسیر هم از کنار پل به آزادراه می‌رفت با یک دوربرگردان از زیر پل که بر میگشت به خیابونی که توش بدون، من از دوربرگردان زیر پل می‌خواستم دور بزنم که بعد از دورزدن یک زانتیا با سرعت خیلی بالا از آزاد راه وارد این خیابون شد و از سمت راست کوبید به ماشین من به شکلی که دوتا در سمت شاگرد و ستون وسط ماشین کامل جمع شد و متاسفانه زانتیا هم فرار کرد و فقط پلاکشو تونستم بردارم. الان با توجه به این شرایط می‌تونم ثابت کنم که طرف مقصر بوده ؟؟ ضمناً ورودی خیابون دوتا لاین داشت که من تو لاین سمت خودم داشتم حرکت می‌کردم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول نظز کارشناس راهور ملاک است البته قابلیت اعتراض به نظر کارشناس راهور برآب شما وجود دارد

عمران شفیعی

جناب آقای عمران شفیعی :

سلام بله تامین دلیل بدهید و در صورت وجود دوربین تقاضای بازبینی فیلم های دوربین مداربسته را بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با افسر تصادفات است می‌توانید به کروکی اعتراض بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان اعتراض وجود دارد اما در هر صورت می‌بایست کارشناسانه راهور در این خصوص اظهار نظر نمایند