مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب مسدود شده

چند روز پیش با یکی از اقوام من تماس گرفته شده و گفتند از طرف همراه اول برنده شدی بعد برای دریافت وجه باید باید یک حساب که ده میلیون داخل آن پول وجود داشته باشه بهشون معرفی کنیم چند تا حساب بانکی به اون شخص داد اطلاعات کامل همراه بانک من رو با اصرار از من گرفت و به اون شخص داد تمام موجودی کارتم خالی شد الان القضا پنجاه ملیون پولم به حساب یکی از آشناهامون که اطلاعات حساب اون هم به شخص کلاهبردار داده واریز شده بود ما شکایت کردیم حساب هایی که پول واریز شده مسدود کردیم اما الان اون پنجاه میلیون که به حساب اون شخص واریز شده بود بعد مسدودی از حسابش برداشت شده امکانش هست این برداشت از طرف پلیس فتا باشد یا از طرف کلاهبردار بوده است ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد مسدودی امکان برداشت نیست حضوری از پلیس فتا پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

از طرف کلاهبردار پس از مسدودی امکان برداشت وجود ندارد