مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلیس فتا از پیج اینستا

سلام من یک پیج فیک داشتم با شماره خودم البته و عکس یه خانوم گذاشتم پروفایل بعد چند روز یه پیامی به من داده شد که چرا عکس زن منو گذاشتی در صورتی که اون عکس پخش بود تو کل اینستا بعد دو روز همون اقا یه اسکرین برای من فرستاد که شکایت کرده بود ازم به پلیس فتا و متن شکایت برام فرستاد و گفت هفته دیگه احضاریه میاد من فورا دیلیت زدم حالا قابل پیگیری هستم یا نه؟ چون بعد شکایتش دیلیت زدم و اسم ایدیم تو اون متن شکایت بود

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

شما زن هستین یا مرد ؟ اگر مرد هستین بسیار کار غیر قانونی و غیر اخلاقی انجام دادین که پروفایل زن را گذاشتین و اگر زن هستین بازهم پروفایل یک زن دیگر با پیج فیک نشان از سوظ نيت شما دارد