مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت ثمن خودرو

باسلام 6 سال پیش یک خودرو خریدم به صورت اقساطی وشخصی این خودرو رو برای من قسطی خرید البته خودرو به نام اون شخص نبود و اون فقط از صاحب خودرو وکالت نامه فروش مستقیم به همراه خودرو آورد برای من و سندش هم کامل به نام من شد من هم قسطش رو ماهیانه چند تاش به حسابش ریختم وبقیه اش نقدی دادم وهیچ فیشی هم ندارم ازش مبلغ 15میلیون. دوسال بعد خواستم بفروشمش برادرم که درتهران هست گفت ماشین رو بده من برات بفروشم سرمایه گذاری کنم واون هم با اون شخص واسطه دوست بود و بده بستون داشتن ازقبل خلاصه من ماشین رو بدون قولنامه بایک وکالت فروش دادم به برادرم الان بعد چند سال هرچی میگم قراربود پول برای من سرمایه گذاری کنی میگه من پول قسط ماشین رو دادم یک برگه هم بین اون وشخص واسطه امضا کرده که گفته 15 تومن از برادرم گرفته بابت خودرو میخواستم بدونم من راهی دارم که ثابت کنم من صاحب ماشین بودم وهیچ ثمنی به من داده نشد ویه طورایی خیانت درامانت حساب میشه یانه و این که آیا علاوه بر اثبات میتونم ثمن خوردو رو به روز ازش بگیرم ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و مستندات مورد مطالعه قرار گیرند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان اثبات مالکیت شما وجود خواهد داشت
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید