مشاوره حقوقی رایگان - حق وکالت گرفتن برای انتقال سند خودرو

سلام
چند ملک و خودرو بین وراث تقسیم شده بود و گواهی انحصار وراثت همان وقت انجام شد
برای تنظیم وکالت ها در آن موقع مدارک خودرو گم شده بود و وکالت از وراث در مورد خودرو انجام نشد

الان هم 2نفر از وراث از نظر جسمی ضعیف هستن و نمیتونن جابجا بشن بنده وقتی به دفتر وکالت مراجعه کردم گفتن ما نمیتونیم بیایم پیش وراث و شما باید اونها رو بیارین
این بندگان خدا رو هم من نمیتونم جابجا کنم

الان سند خوردن این خودرو به چه صورت هست؟

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
با توجه به عدم امکان تایپ در صورت تمایل جهت مشاوره با اینجانب تماس بگیرید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

چاره ای ندارید چون سیستم ثبت اسناد بصورت الکترونیکی است