مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

با سلام من خانه ای معامله کرده ام و در حین معامله معلوم شد که شکایتی بر روی ملک بوده است اما در دادگاه رفع اتهام شده و مشکلی برای خرید و فروش نبوده است در قولنامه نیز ذکر شد که اگر شکایتی بر این خانه شود از این پس بر عهده فروشنده بوده و طرف خریدار هیچ ضرری نمی بیند بعد از یک سال حکم تخلیه این خانه امده سوال من این است که اگر قاضی از این شکایت رفع اتهام کرده است در گذشته چرا الان حکم به تخلیه ملک داده است ؟تمامی اسناد محکومیت شکایت گذشته نیز در دست است اما حکم به تخلیه داده است. و شکایت نیز در مورد این بوده است که مالک اصلی این خانه سندش را به اسم خریدار زده است و خریدار چون فامیل انها بوده است به وعده هایی که به انها داده عمل نکرده است و خریدار سند را به اسم کسه دیگری بجای بدهیش زده است. بعد از این ماجرا شکایت کرده اند و دادگاه با ارائه مدارک هر دو طرف شکایت را رد کرده است اما حالا مالک اولیه شکایت کرده و دادگاه حکم تخلیه خانه داده است چرا و آخر این پرونده چه می شود؟؟؟؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

هر زمانی که مالکی پیدا شود و قاضی به نفع او رای دهد تمام نقل و انتقالات بعدی ابطال می شود و هر فردی باید علیه نفری قبلی خود طرح دعوی نماید.

پرسشگر :

ممنون

یک وکیل

نتیجه پرونده و چرایی آن با دادگاه است
در صورت نیاز به مشاوره کامل تر می توانید با بنده تماس بگیرین