مشاوره حقوقی رایگان - استعلام قطعی سند

با سلام
امروز یه پراید مدل 98 از یک اشنایی خریداری کردم که تنظیم سند رو خود ان شخص برام انجام داد و فقط و بنا به شرایطی نتونستم برم دفترخانه امضا کنم فقط کپی سند رو برام اوردن امضا کردم که قراره همون کپی رو برابر با اصل کنن
من از همون سند کپی شده با گوشی عکس گرفتم
اگه بخوام مطمئن بشم که ان شخص با دفترخانه سند جعلی به من ندادن و واقعا اون ماشین رو به نامم من زده کجا باید برم استعلام بگیرم
و برای استعلام چه مدارکی رو باید ببرم
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما بدون تعویض پلاک نمی توانید سند خودرو را منتقل نمایید این قضیه مشکوک است از طریق دفترخانه پیگیری نمایید...... شماره دفتر خانه در بالای کپی سندی که برای شما آوردند نوشته شده است

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اگر منظور از سند، وکالت در فک و تعویض پلاک است اساساً نیازی به امضاء موکل (شما) نیست

اگر ادعا دارد که سند انتقال تنظیم و امضاء نموده است، با توجه به امضاء الکترونیک دفاتر اسناد رسمی، محال است سندی بدون حضور هم زمان طرفین سند و سردفتر در دفترخانه تنظیم گردد چراکه فرایند تنظیم سند بصورت آنلاین و دفعتاً واحده است