مشاوره حقوقی رایگان - افزایش سرمایه

با سلام.
3 نفر هستیم که دارای ی شرکت بازرگانی هستیم. و سال مالی داریم و در پایان هر سال مالی هر یک از اعضا حق افزایش سرمایه را دارد.
در پایان سال مالی در انبار اجناسی هست که از خرید در سال قبل همچنان باقی مانده که درصد شراکت و سهم شرکا مشخصه.
در سال جدید بعد از افزایش سرمایه مسلما سهم شرکا در سال جدید تغییر می‌کند.
سوال اینجاست که کالاهایی که در انبار هستش و با درصد شراکت قبلی خریده شده در سال جدید که افزایش سرمایه ایجاد بشه و سهم شرکا تغییر کنه. تکلیف اجناسی که برابر با سرمایه قبلی خریداری شده چطور میشه؟
در فروش اجناس از قبل خریداری شده در سال جدید با کدوم درصد شراکت باید مصاحبه شود؟ امکان تفکیک اجناس وجود ندارد. و شرکت هم مسئولیت محدود هستش.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
با توجه به عدم امکان تایپ در صورت تمایل جهت مشاوره با اینجانب تماس بگیرید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

پیش فرض های سؤال صحیح نیست
با یکی از وکلا بصورت دقیق تر موضوع را مطرح و مشاوره بگیرید