مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام.
ضمن آرزوی موفقیت شما در تمام امور.
بنده خودرویی در هشتم دیماه 98 خریداری و وکالت فروش و تعویض پلاک به مدت 90 روز کاری گرفتم. در اسفند جهت تعویض پلاک مراجعه و متاسفانه اعلام نمودند که در تاریخ 26 دیماه 98 شعبه اجرای احکام اهر دستور توقیف خودرو را داده است. میخواستم ببینم بنده اگر با مدارک موجود وکالت میتوانم خودرو را با اعتراض شخص ثالث رفع توقیف و تعویض پلاک نمایم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر مبایعه نامه نیز داشته باشید احتمال رفع توقیف بیشتر خواهد بود اما به هر حال تصمیم اینکه سند عادی شما تا چه میزان اعتبار دارد با دادگاه است

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بستگی به مدارک شما و داشتن مبایعه نامه و تاریخ توقیف و سایر ادله شما دارد.