مشاوره حقوقی رایگان - ضرر و زیان فسخ قرارداد مشارکت در ساخت

سلام
پدرم یک خانه قدیمی دارد که قرار شده بود با همسایه ی کناری،تجمیع کنند و یک سازنده برای آنها بسازد.حدود دوماه میگذرد و به سازنده وکالت کاری داده شده و تنها تست خاک گرفتند و اقدام دیگری نشده است. در قراردادی که سازنده در بنگاه خودش با مالکین نوشته فسخ را دو میلیارد تومن نوشته است و الان پدرم به دلایلی که حس می‌کند سرش کلاه رفته می‌خواهد فسخ کند. هنوز جواز هم نگرفته است آیا باید دو میلیارد را بدهد؟ توروخدا راهنمایی کنید خیلی استرس داریم.با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست قرارداد بررسی گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مفاد قرارداد است تا معلوم شود که پدر شما بایستی دو میلیارد را پرداخت نماید یا پرداخت ننماید.