مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت وکالت تعویض پلاک

سلام میخواستم بدونم اگه کسی تو این مدت زمان کرونا مهلت تعویض پلاکش تموم بشه شرایطش چطوریه؟
بنده تا 20 اسفند مهلت داشتم که بخاطر کرونا نتونستم برم،میخواستم بدونم بعد عادی شدن شرایط میتونم برم انجام بدم یا نه، باید به فروشنده ماشینم زنگ بزنم!

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوست عزیز باید مجددا از فروشنده وکالت بگیرید یا به اتفاق خودش کارهاتون رو انجام بدید .