مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام بنده برای استرداد جهیزیه اقدام کردم همسرم که جهیزیه رو برده بود تونستم با شهادت شهود اثبات کنم الان حکم اومده که همسرم محکوم شده و باید وسایلا رو طبق سیاهه که نوشته شده و من به خونه شوهرم برده رو بده و همچنین سند ازدواجم 25 میلیون بوده که همسرم از این مبلغ گاز و یخچال و فرش و رختخواب داده ولی تو حکم قاضی این 4 تا کالا رو ننوشته که بره کارشناسی بشه در دادگستری و من هیچ از اون 25 ملیون هیچی دستمو نمیگیره و حکم نداده فقط گفته باید یخچال و گاز و فرش و رختخواب بده حالا باید چکار کنم که اون بقیه پول از سند ازدواجم کسر بشه و بده ؟؟؟ ایا تجدید نظر اعتراض کنم میشه ؟ که دستور بده 4 تا کالا رو از 25 میلیون کسر کن و بقیش بده ؟؟؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

قاضی بر اساس دادخواست و دلایل و مدارک رأی می دهد
اگر خواسته فعلی شما غیر از آن باشد که در دادخواست اولیه داده اید غیرقابل استماع است

حسن رنجبر

جناب آقای حسن رنجبر :

باسلام اگر دلیلی برای اثبات بقیه جهزیه دارید با تجدید نظرخواهی انها را به دادگاه یادآور شوید