مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت

سلام ما در طبقه همکف هستیم و ده متر حیاط خلوت داریم مسقف نیست و دارای فاضلاب می باشد
توضیح اینکه آپارتمان شمالی بوده و هیچیک از واحدها امکان ورود به آنجا را ندارند
اخیرا ساکنین جلسه گذاشته اند و در تابلو اعلانات نوشته اند که در حیاط خلوت آب نریزید و با طی تمیز کنید
آیا می توانند چنین ادعایی بکنند؟
با تشکر

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
حیاط خلوت اپارتمان اگر در سند واحدی خاص به عنوان جزیی از آن واحد نیامده باشد اختصاصی نیست و جز مشاعات کا ساختمان هست لذا شخص خاصی نمیتواند از ان به شکل دلخواه استفاده کند و هیات مدیره ساختمان میتواند با رعایت مصلحت نسبت به موضوع تصمیم گیری کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معمولا حیاط خلوت مالکیت مشاع دارد و در مالکیت مشاع همه مالکین حق دارند