مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک رسمی

اینجانب ملکی را با سند رسمی خریداری کردم و سند به نام اینجانب انتقال شده حال فروشنده قبلی طی رای دیوان عالی کشور قولنامه ی مالک قبلی یعنی فروشنده را ابطال شده و اجرای احکام بدون هیچ رایی اعم از حکم تخلیه یا خلع ید سند اینجانب را ابطال و تخلیه نموده است آیا بنده به چه عنوان شکایت کنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر درست متوجه شده باشم: با توجه به رای دیوان عالی کشور فروشنده ملک مالک تشخص داده نشده و به تبع آن سند مالکیت شما نیز ابطال شده است........ شما باید دادخواست برای استرداد ثمن معامله و خسارات وارده به دادگاه تقدیم نمایید....... در صورت نیاز به مشاوره و تنظیم دادخواست تلفنی تماس بگیرید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

چون ملک رسما به نام شما شده قطعاً بطلان قرارداد فی مابین ایادی قبلی منشأ خاصی داشته است که چه بسا انتقال ملک به شما از موجبات تلقی شدن مال در حکم تلف است و نباید خدشه ای به سند و تصرف شما بعنوان ثالث وارد می نمود
بنابراین توصیه می کنم اول بعنوان معترض ثالث اجرایی به موضوع ورود نمایید و چنانچه فرض مطروحه را در پرونده نیافتید و حکم صادره به حقوق شما هم قابل تسری بود، طی دادخواستی خسارات و غرامات ناشی از مستحق للغیر درآمدن موضوع قرارداد را مطالبه نمایید که فی الواقع معادل ارزش روز ملک است و خسارات وارده بر شما را نیز پوشش خواهد داد
مطالبه ثمن حتی با احتساب خسارت تأخیر تأدیه به هیچ عنوان معادل حقوق از دست رفته شما نخواهد بود چرا که نرخ ارزش افزوده ملک به مراتب بیش از نرخ تورم وجه می باشد

در صورت وجود ابهام و صلاحدید خودتان با اینجانب تماس بگیرید