مشاوره حقوقی رایگان - حکم رابطه نامشروع زن متاهل

من سه سال پیش با برادر شوهرم رابطه داشتم البته اون شروع کرد رابطه رو از تنهایی و انزوای من و اون ازدواج کردو رابطه ما تموم شد بعد سه سال زن اون از اینیستا پیام های مارو بازیابی کرده . اگر شکایت کند حکم من برادر شوهرم چی میشه؟ واین که من بتونم ثابت کنم رابطه رو اون شروع کرده و با چرب زبونیاش وکاربلد بودنش که یک زن و چطورمیشه گول زد باز چه حکمی صادر میشود؟ ممنونم

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

درهرصورت رابطه نامشروع بوده وقابل مجازات درصورت شکایت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حتی اگر برادر شوهر شما شروع کرده باشد و دادگاه توجه نمی کند .
شما بهتر است اکانت اینستا خود را حذف کنید و از برادر شوهرتان نیز بخواهید حذف کنه و در دادگاه نیز موضوع را انکار کنید و به هیچ عنوان قبول نکنید در این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شروع رابطه برای دادگاه از درجه اهمیت چندانی برخوردار نیست و در هر حال جرمی به وقوع پیوسته است.
توصیه بر این است که شما و برادر شوهر شما نسبت به حذف اکانت اینستاگرام خود اقدام نموده تا اثبات جرم با مشکل روبرو شود.