مشاوره حقوقی رایگان - شهید محسوب میشود؟

با سلام‌و خسته نباشید
یکی از نیروهای کادر کلانتری به ماموریت 110 اعزام میشود که در بین مسیر به سمت مکان اعلام شده یک خودرو از عقب با وی برخورد میکند که باعث فوت نیروی کلانتری میشود و راننده مقصر 100درصد میباشد.
آیا مامور کلانتری که با دستور و جهت انجام ماموریت اعزام شده ، شهید محسوب میشود؟
در صورت امکان راهکارهای پیگیری را بفرمایید.
تشکر

پاسخ ها :

احراز شهادت در تصادف در حین ماموریت تصادف منجر به فوت در حین ماموریت احراز شهادت شهید