مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص وکالتنامه

با سلام و احترام و سپاس بابت سایت بسیار خوب و آموزنده
من از یک نفر طلبی داشتم و ایشان پیشنهاد چک و سفته میداد ولی من شرط کردم که آپارتمانی که دارد رو بنام من وکالت نامه انتقال بزند و قول دادم تا یکماه پولم رو بیاره و من وکالت رو باطل کنم وگرنه سند رو بنام خودم منتقل کنم.
ولی نمیدونستم که باید ازش مبایعه نامه بگیرم. و ایشون الان در مسافرت خارج از ایران هستند.
به نظر شما با این وکالتنامه بلاعزل میتونم سند رو منتقل کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر مدارک ملک نزدشما باشد واین حق را داشته باشید میتوانید.