مشاوره حقوقی رایگان - توکیل وکالت بلاعزل

درود و عرض ادب خدمت وکلای عزیز
ما چند سال پیش یه ملکی رو خریدم و به فروشنده گفتیم وکالت بلاعزل با تمام اختیارات بده به یکی از آشناهامون و بعد از چند سال اونم دوماه پیش توکیل کرد بخودمون، در این مدت دو ماه یه مشکلاتی بوجود اومد ما بین ما و اون آشنامون و فهمیدیم که پیگیر اون وکالت ملکی ما خریدیم و فروشنده به ایشون وکالت دادن هستش، میخواستم بدونم اون آشنای ما که وکالت رو توکیل کرد به ما ایا میتونه بره دفترخونه از اون وکالتی که از فروشنده اصلی گرفته بود مجدد یکی بگیره و اقدام دیگه ای بکنه؟ایا میتونیم به اون دفترخونه اعلام کنیم که وکالت بلاعزلی از وکالت اولی به ما توکیل شده و از وکالت اول برابر اصل ندن بهش؟ ضمن اینکه مبایعه نامه دستی داریم و از فروشنده اصلی خواستیم بیاد و مستقیم انتقال بده به خودمون یا وکالت مجددی بده که گفتن چون اول به اون وکالت دادن دیگه نیان بنام بزنن یا وکالت دیگه ای بدن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بسته به متن وکالت‌نامه ایشان آشنایی شما ممکن است بتوانند اقدام قانونی انجام دهند و اگر وکالت بلاعزل باشد فروشنده نمی‌تواند ایشان را عزل کند اگر تفویض وکالت شما مدت دارد سریع اقدام کنید در غیر این صورت فروشنده می‌تواند مستقیماً در دفترخانه سند را به نام شما انتقال دهد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه وکالتنامه های مربوطه است .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد وکالت‌نامه در این خصوص از اهمیت بالایی برخوردار است.