مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سرباز

با درود
پسرم فوق لیسانس مکانیک هست و اعزامی 1402/07/01 نیروی انتظامی در مرزن آباد است پس از گذراندن دوره آموزشی با درجه ستوان دومی یگان خدمتی ایشان شد یگان ویژه استان زنجان در صورتیکه ما ساکن کرج هستیم
سوال من این است که چطور میتوانم پسرم را به کرج منتقل کنم
با سپاس از توجه و راهنمایی شما بزرگواران ?

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به یگان خدمتی ایشان مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.