مشاوره حقوقی رایگان - تکمیل ظرفیت

سلام ببخشید من کارت ملیم گم کردم و تو این کرونا بازار هم که نمیشه المثنی گرفت.
یه ماه دیگه مصاحبه دارم ایا مشکل پیش میاد؟؟
ولی شناسنامم عکس داره و کپی کارت ملیم دارم.. جواب بدید تو روخداااا

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام و احترام. اولا نفرمودید مصاحبه در چه زمینه ای دارید ثانیا برای اطمینان و اینکه دچار مشکل نشید به اداره ثبت احوال مراجعه و با اعلام اینکه برای مصاحبه کارت ملی لازم دارید گواهی موقت کارت ملی عکس دار بگیرید.

پرسشگر :

سلام خانم نمین
برای مصاحبه فرهنگیان هستش
گواهی گرفتم بنظرتون کافی؟؟
این سوالم رو هم لطفا جواب بدین که احتمال قبولی تو این مصاحبه فرهنگیان چقدر هست؟؟
سپاس

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

سؤالات و خصوصاً سوال اضافه شده ذیل پاسخ همکاران أبدا حقوقی نیست