مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

باسلام و خسته نباشید
خواستم بپرسم. آیا سهم الارث جزو مستثنیات دین محسوب میشود یا خیر. بنده دوماه قبل سهم الارث همسرم رو بعلت بدهی مهریه توقیف کردم و ایشون و خانوادش در منزل دیگری بعنوان رهن ساکن هستن و این منزلی که بنده توقیف کردم رو به مهد کودک رهن دادن و یک باب مغازه دارد که بدون کاربرد مونده و همسرم مغازه جای دیگری در بهترین نقطه شهر رهن کرده
باتشکرفراوان

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اظهارنظر درخصوص مستثنیات دین در صلاحیت مقام قضایی رسیدگی کننده به پرونده است و متغیرها زیادی برای اظهارنظر نهایی دارد